Berget vid sommarstugan är borta

Hej och välkomna för ännu ett inlägg på denna bloggen. Nu är det dags för er att berätta när jag fick hjälp med sprängning i Huddinge vid in stuga av RaixBerg då de sprängde bort ett litet berg på min trädgård.

Som sagt har jag en stuga i Huddinge och det var så att jag har haft ett litet berg på min tomt som har vart på baksidan. Jag har länge letat efter företag som hanterar sprängning i Huddinge så att jag kunde få bort berget då jag ville bygga en altan, och då fann jag RaixBerg. Grejen är att min baksida inte är stor då detta berg är väldigt nära baksidan och jag tycker att det ser så tråkigt ut. Det är absolut inget stort berg, men jag ville ändå inte att det skulle vara där då jag ville bygga en altan. Jag mätte ut hur stor altanen skulle bli som berget var där och den hade blivit alldeles för liten. Då bestämde jag mig som sagt att höra av mig till RaixBerg som håller på med sprängning i Huddinge så att jag kunde bygga altanen på baksidan. De sprängde då vid min stuga och det efteråt kändes det väldigt luftigt och stort, även om berget inte var stort alls, och det gjorde mig gladare. Solen tittade även fram mer efter detta och nu när altanen är byggd kan jag sitta och njuta av solen i min solstol. Man kan säga att min sommarstuga är komplett och att jag trivs som fisken i vattnet. Nu är det dags för att ta en dusch och sedan ska jag sova. Ni får ha det bra så hörs vi.  

Du gillar kanske också...